Egészségesebben a gyógynövények erejével, a természet gyógyhatású kincsei

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Biosa Flora gyógynövény étrendkiegészítő ital ♥️ egészséges bélflóra ♥️

Gyógynövény kapszulák
Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Biosa Flora 250ml ital
gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék

Összetevők: Vita Biosa gyógynövény kivonat (ánizs, édesgyökér, édeskömény, bazsalikom, orvosi székfű, turbolya, kapor, fekete bodza, görögszéna, gyömbér, borókabogyó, csalán, oreganó, petrezselyem, borsmenta, rozmaring, orvosi zsálya, kakukkfű, barktérium kultúrák).
Baktérium kultúrák: L. acidophillus, L. casei, Bifidobacterium, Maelkesyrebakt 37°C. Flavin7 molekulaszeparált gyümölcslé kivonat (vörös szőlőlé, feketeszederlé, feketecseresznyelé, feketeribizlilé, bodzatermés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője). Alkohol tartalom: 0,8% v/v , pH: 3,1-3,3

Felhasználási javaslat: naponta 20 ml
étkezést követően

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
20ml

Élő baktériumflóra 5,54 x10^9
Össz polifenol 330 mg
Ebből flavonoid 255 mg
Resveratrol tartalom 0,255 mg

A termék hatóanyagai az alábbiakban olvasható kedvező élettani folyamatok elindításában és azok folyamatos ösztönzésében lehetnek a segítségére, hasznára:

Biosa Flóra ellenőrzötten ökológiailag tiszta cukormelaszon fermentált tejsavkultúrát és flavonoid kivonatot tartalmaz. A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.

Miért fontosak a "hasznos" baktériumok?
Jelenlétük a bélflórában az emésztés segítésén kívül számos betegség kialakulását megakadályozzák
, pl.: székrekedés, hasmenési betegségek...

Hasznos baktériumok:

 • Lactobacillus

 • Streptococcus

 • Bifidobacterium (un. hasznos baktériumok, probiotikumok)


Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok alkotják a bélflóra zömét(95-98%). A felnõtteknél ez az arány alig 10%! A Biosa Florában lévõ hasznos baktériumok közvetlenül a bélnyálkahártyára hatnak így a termékben lévõ többi hatóanyag közvetlenül, célzottan hasznosul. Az összetett hatóanyagoknak köszönhetõen komplex immunerõsítõ. A flavonoid tartalmának köszönhetõen magas antioxidáns hatással bír.
A BIOSA FLORA tartalmaz még vörös szõlõ, feketeszeder, feketecseresznye, fekete ribizli, bodza, kökény, és szilva gyümölcsök leveit, ezek- és a cirok magjainak héjai extraktját.

Néhány testfolyadék pH. értéke:

 • Nyál: 4.5 - 7

 • Vér: 7,35

 • Gyomor: 4,5

 • Vizelet: 5,5 - 6

 • Flavin 7: 2,8

 • Biosa flora: 3,5


Biosa Flóra gyógynövény ital összetevõi
melyek jótékonyan hathatnak emésztésére, egészséges bélflórájának megőrzésében, helyreállításában:

 • Vita Biosa gyógynövény kivonat: ánizs, édesgyökér, édeskömény, bazsalikom, orvosi szekfű, turbolya, kapor, borsmenta, fekete bodza, görögszéna, gyömbér, borókabogyó, csalán, oregánó, petrezselyem, borsmenta, rozmaring, orvosi zsálya, kakukkfű.

 • Baktérium kultúrák: Lactobacillus acidophillus , Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, Streptococcus thermophilus , Lactobacillus casei , Lactococcus lactia subsp. lactis biov diacetyllactis , Leuconostoc pseudomesenteroides

 • Flavin7 molekulaszeparált gyümölcslé kivonat: vörösszőlő lé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, feketeribizli lé, bodzatermés velője, szilva lé szeparátum, kökény termés velője.

TV2 2Testőr filmek! ---- Információs napok szakmai előadásai!

Előadó: Dr Szabó László hatóanyag szakértő, kutatások vezetője és a munktársai. (Kérem türelmét, a film 1 perces reklám után elindul és hasznos információkkal hasznára lesz.)

Rendelje meg az Önnek leginkább megfelelő terméket:

 
Biosa Flora 250ml
4.200 Ft Kosárba!

Hasonló termékek:

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

Bioflavonoid pótlás:

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A hosszú élet oázisainak étkezési szokásai

Biosa Flóra Dánia - Mikkel Hindhede
Mikkel Hindhede dán orvos az I. Világháború idején a kormány kérésére határozta meg a "háborús élelmezéspolitikát" a blokád alatt levő lakosság számára. Mivel Hindhede már évek óta kutatta a szükséges táplálékmennyiség alsó határát, Dánia tőle remélte a segítséget. "Emberek vagy disznók - valamelyiknek éhen kell halnia" Ez volt a jelszó.
Annak érdekében, hogy az embereknek maradjon elég gabona és burgonya, Hindhede a sertések 80%át eladta külföldre, gondoskodott róla, hogy teljes kiőrlésű kenyérhez mindenki olcsón hozzájuthasson, a zöldség és gyümölcs termesztést pedig kiemelten támogatta. A vajadagot lecsökkentette heti fél kilóra, a húsadagot pedig napi 40 grammra. A teljes kiőrlésű gabonát nem hántolták le, így a korpa benne is maradt, ezáltal pedig a korpában található vitaminok, ásványi sók és fehérjék is. A háborús időkben kifejezetten olcsón és bőségesen lehetett venni burgonyát, árpakását, teljes kiőrlésű kenyeret és friss tejet!
Táplálkozási rendeletei megelőzték nemcsak az éhséget, a drágaságot, hanem a szociális nyugtalanságot és a spanyolnáthát is! A világháború vége felé kitörő Európa-pusztító influenza Dániát elkerülte. A halandóság a megszokott értéken maradt.

Mexikó - Tarahumara gyorslábúak

Jelenleg körülbelül 50-60ezer tarahumara indián él Mexikó északnyugati részén. A mexikói tarahumara indiánok húst rendkívül ritkán esznek, tejet, tejterméket pedig nem. A Föld legegészségesebb és fizikailag legnagyobb munkaképességű emberei közé tartoznak. Játékuk labda-futás, amelyben két csapat fut a labda után 24-48 órán keresztül megszakítás nélkül, eközben 150-300 km-t tesznek meg. Vadászatnál a vadat nem fegyverrel terítik le, hanem addig futnak az állat után folyamatosan, 1-2 napon keresztül, amíg a kimerültségtől össze nem rogy. Egy 43 éves tarahumara a zord hegyvidéki ösvényeken hegynek föl, völgybe le 65km-es utat 6óra 52 perc alatt tett meg.

De vajon mi az alapja ennek a fantasztikus kondíciónak?
A tarahumarák többnyire összetett szénhidrátokat fogyasztanak (80%) és sokkal kevesebb fehérjét (10%) vagy zsírt (10%). Az étrend alapja a kukorica, de esznek sok tököt, babot, chilit is. A leggyakrabban fogyasztott ételük a pinolae, a megpörkölt darált liszt. A futó indiánok ritkán esznek húst, az állatokat főleg a trágyázás miatt tartják. Amikor mégis hús kerül az asztalra, akkor jellemzően kecskét, csirkét vagy halat esznek. Kukorica és bab a fő eledelük, ez a két fehérje együtt szinte a legértékesebb.

Pakisztán - A 120 évesek földje

A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól. Ez a teljes immunitást élvező kis közösség a Huza törzs Kasmír északnyugati hegyvidékén él, s tagjai híresen hosszú életűek. Legfontosabb táplálékuk a kajszibarack. A Huza völgy Kína, Tadzsikföld és Pakisztán határán húzódik. Több ezer éves földrajzi elszigeteltségüknek köszönhetően a hunzák egészséges és természetes táplálkozási szokásokat követnek. Dr. Robert McMCarrison ezt írta az amerikai orvosszövetség újságának 1922. január 7-i számában: "A hunzáknál nincs ismert rákos eset. ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak. A sárgabarckot a napon szárítják meg és igen bőséges mennyiségben fogyasztják."
McCarrison brit orvost az tette híressé, hogy fölfedezett egy népet -a hunzákat-, melynek nem voltak orvosaik és kórházaik, fiai mégis 100 éves átlagéletkort értek el, tökéletes életerőben és jó egészségi állapotnak örvendve. A 90-100 év közötti lakosok vizsgálata közben kiderült, hogy vérnyomásuk, koleszterinszintjük és szívműködésük normális. Életerejük titkát egyedül táplálkozási szokásaikban találta meg. A hunzák zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül fogyasztják, húst pedig csak igen ritkán esznek. Egyáltalán nem használnak hántolt (fehér) rízst, cukrot, sót, a szintetikus táplálékokról még csak nem is hallottak.

USA, Dél-Kalifornia, Loma Linda - Makk egészségesen a gyorsételek országában
Marge Jetton szeptemberben töltötte be a 104. évét. Mai napig aktív tevékeny életmódot folytat. Reggel már gyalogol másfél kilométert, súlyzót emelget és zabkását eszik. "nem tudom, miért éltet Isten ilyen sokáig -mondja, majd magára bök-, de látja, itt vagyok." - válaszolt a kutató kérdésére Marge. Nem tudni, vajon Istennek van-e bármi köze Marge vitalitásához, de a hitének igen. Marge hetednapi adventista. A kaliforniai Loma Lindában félúton Palm Springs és Los Angeles között.
Az adventista egyház a 19. századi egészségügyi reformok időszakában jött létre. Akkor vált népszerűvé a vegetarianizmus, a Graham-kenyér és a reggeli gabonapehely. (Ez utóbbi egyik gyártója, John Harvey Kellogg s adventista volt) Az egyház nemcsak hirdette az egészséges életvitelt, hanem alkalmazta is. Kerek perec tiltja a dohányzást, az alkohol fogyasztását és a Biblia szerint tisztátalan ételeket, pl. disznóhúst. Ellenzi továbbá más húsféleségek, zsíros ételek, koffeintartalmú italok, "izgató fűszerek, ízesítőanyagok" fogyasztását. A gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek, mogyoró és dió alkotják az étrendet, amelyet a Teremtőnk nekünk rendelt - írta Ellen White az adventista egyház egyik korai, jelentős alakja.

Szardínia – Akea (Élj száz évig!)
Szardínia szigetén az életmód az időszámítás kezdete óta nem nagyon változott (utóbbi 30 évben csak) A genetikai inkubáció és az aktív természetközeli életmód felerősített néhány vonást.
-1828-ban William Henry így írt: „Meglepő, hogy ilyen szokatlan otthonokban és ennyire koszos szokások mellett milyen egészségesek tudnak maradni az őslakosok.”

Ebben az elszeparált közösségben mind a táplálkozási, mind pedig a szociális kapcsolatokat vizsgálták a Kék Zónák kutatói. Arra a következtetésre jutottak, hogy nem a genetika, hanem a táplálkozás, a stresszmentes, mozgásgazdag életmód és az erős családi kötelékek teszik az őslakosokat képessé arra, hogy 100 évig éljenek egészségesen. Napi 8-10km-t gyalogolnak a hegyekben legeltető pásztorok. Véreredményeik 90 évesen is kitűnőek. Ebédjük egy kenyér és hagyma. Vacsorájuk zöldségleves és rezveratrolban nagyon gazdag Cannaonau szőlőből készült vörösbor képezi.

Forrás: Forrás: Flavin kiadvány 2010.06.11.

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás

A hosszú élet oázisainak étkezési szokásai  - készült BUETTNER, DAN: A HOSSZÚ ÉLET OÁZISAI című könyv alapján

Biosa Flora 250ml ital gyógynövény étrendkiegészítő emésztés, gyomor probléma ellen, egészséges bélflóra flavonoid tulajdonsága, antioxidáns hatása, ára, rendelés Flavin7 gyógynövény termék vásárlás
Flavin7 és Crystal gyümölcs, gyógynövény flavonoid, antioxidáns termék - Vitamin kezeles, Flavin és Olimpiq stemxcell vásárlás
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz google-site-verification=ajn5ZJAbsL_mV_mWEi0pNFWDSsWlp4Zfq2SP6pxBqp0